Mozaik Pasta
Malzemeler
Yarım paket margarin
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 tepeli yemek kaşığı kakao
40 adet petibör bisküvi
1 su bardağı ceviz
Üzeri İçin
2 paket bitter çikolata
1 çay bardağı krema
İri dövülmüş antep fıstığı
Yapılışı
Yarım margarin ocakta eritilir süt,şeker ve kakao eklenerek kaynatılır daha sonra kırılmış bisküviler ve ceviz ilave edilerek yuvarlak bir kalıbın en altına streç film serilerek üzerine yapmış olduğumuz bisküvili karışım ilave edilerek bir kaşık yardımıyla iyice bastırıldıktan sonra ayrı bir yerde hazırladığımız krema ve bitter çikolata sosu pastanın en üstüne dökülerek ve antep fıstığı ile süslenerek derin dorucuda bekletildikten sonra servis yapılır.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder